Calles Connections
Connecting The World Through Flight
Om Oss


bild på resare

Välkommen till Calles Connections, där vi sätter våra resenärers bekvämlighet och säkerhet i fokus. Vi erbjuder ett brett utbud av valmöjligheter för att anpassa din resa efter dina behov, inklusive säten, mat och underhållning. Vår dedikerade besättning står till tjänst under hela resan och är alltid redo att hjälpa dig med dina frågor och behov.

bild på resare

Vårt mål är att göra flygresor enkla, bekväma och tillgängliga för alla. Vi är stolta över vårt engagemang för miljöansvar och arbetar ständigt för att minimera vårt koldioxidutsläpp. Vi använder bränsleeffektiva flygplan och samarbetar med branschpartners för att ta ansvar för vår miljöpåverkan, samt att klimatkompensera genom att köpa och skydda träd runt världen

bild på resare

Vi uppskattar din förtroende för oss och vi kommer att göra allt vi kan för att se till att din resa med oss är en av de bästa du någonsin har upplevt. Vi vill att du ska känna dig välkommen och uppskattad ombord på våra flygningar. Tack igen för att du valde att resa med oss. Vi ser fram emot att välkomna dig ombord och ge dig den bästa möjliga resan!

Kontakta Oss
carlon@varmdogymnasium.se
Tel : 070 12 345 67