Mode och Design i högsta grad

Det hela började i den dåtida lilla stad som nu är som mest bekant vid namnet Malmö. Malmö var den stad som befann sig i den absolut sydligaste udden av Sverige där den internationella handel var som störst i landet. Det var här de absolut mest moderna kläderna både kom in och kom ut. Det var även här de mest uppfinningsrika personerna föddes, levde och dog. Bland dem skaparen av företaget Gentlemän. År 1862 grundades företaget Gentlemän av den italienska designern Alexander Lundström. Syftet med företaget var att lyfta upp både stil och mode från jordens alla hörn på en ända marknad. Alexander Lundström spenderade mycket av sin ungdom åt kläder och tyger. Han var mycket intresserad i olika kulturer, stilar och designer och hur de påverkades vara ifrån man kom. Södra Asien och Västvärlden var det som han inspirerades av som mest som kom att bli den första kollektionen i hans namn. Kollektionen "Revutioné Segil". O här befinner vi oss idag, världens största utbud på mode och design i hela Sverige.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Lé Createur

Lé Createur är vår nyaste avdelning med inspiration från Paris och Bryssel. Namnet är precis taget därifrån varav namnet just betyder - Skaparen. Här fokuseras en mer affärsstil med fling av vardags mode i ljusa färger för att ge ett så fint utryck som möjligt på de runt omkring dig. Fint ska det vara.

High Class England

Vi på Gentlemän.se har sedan dagen vi startat vår verksamhet haft väldigt mycket fokus på just brittisk stil med inspiration från japanskt. Med avdelningen High Class England har vi tagit vår förkärlek för det brittiska ännu längre och erbjuder nu ett noggrant urval av just brilljanta brittiska toppvarumärken.

Exclusive Edition

Gentlemän.se har sedan start samarbetat med de främsta leverantörerna i världen för att just finna er den kvalité och utstrålning ni förtjänar. Exclusive Edition är den serie plagg som våra experter plockat fram för att dela sina hemligheter inom modet för er för så låga priser som möjligt.